Blog

2023'ün En İyi 26 Erkek Tişörtü

Bağlantılarımız aracılığıyla satın aldığınızda Insider bir ortaklık komisyonu kazanabilir.Daha fazla bilgi edin

Tişörtler her gardırobun olmazsa olmazıdır.Kendi başlarına klasik bir üsttür, ancak aynı zamanda görünümleri katmanlandırmak, egzersiz yapmak veya çoklu paketle stok yapmak için de kullanışlıdır. Melanj Kumaş

2023'ün En İyi 26 Erkek Tişörtü

Bu kılavuz için, yıllar boyunca kişisel olarak test ettiğim veya satın aldığım birçok markanın da aralarında bulunduğu en iyi erkek tişörtlerini seçtim.İlk tercihim, yıllardır düzenli olarak giydiğim ve üzerime hala yeni gibi gelen ultra rahat Mott and Bow Classic Crew Driggs Tişört.Esneyip ter atabileceğiniz, aynı derecede rahat bir görünüm için Public Rec Go-To Crew'u öneririm.

Aşağıda listelenen tüm tişörtlerin erkek bedenlerinde olmasına rağmen herkese uygun olabileceğini belirtmekte fayda var.Erkek tişörtleri kadınlara yönelik tişörtlerden daha kısa, daha geniş ve daha uzun olma eğilimindedir.Daha kısa ve vücudunuza daha iyi oturan basit bir tişört arıyorsanız en iyi beyaz kadın tişörtleri kılavuzumuza göz atın.

Insider Reviews'ın stil ürünlerini nasıl test ettiği ve araştırdığı hakkında daha fazla bilgi edinin.

Genel olarak en iyisi: Mott ve Bow Klasik Crew Driggs Tişört - Mott & Bow'da Görün Rahat ve vücuda tam oturan süper yumuşak, önceden yıkanmış pamuk karışımıyla markanın en popüler stillerinden biri.

En iyi ağır siklet: Buck Mason Field-Spec Cotton Heavy Tee - Buck Mason'a bakın Geçiş havalarında flanel ve ceketlerin altında sıcak tutmak için harika bir taban katmanı oluşturur.

En iyi bütçe paketi: Fresh Clean Threads - Fresh Clean Threads'e bakın Genişletilmiş büyük ve uzun bedenler de dahil olmak üzere markanın en çok satan tişörtlerinden oluşan mükemmel paketinizi oluşturun.

En iyi siyah: Unbound Merinos Bisiklet Yaka Tişört - Unbound Merinos'ta görün Gün boyu rahat kuru giyim için nem emici Merinos yününden yapılmış klasik siyah tişört.

En iyi pamuk: Everlane Organik Pamuk Mürettebat Üniforması - Everlane'de Görün Bu tişört, ortalama düz tişörtünüzün bir adım üzerinde dayanıklı, %100 organik pamuktan yapılmıştır.

En İyi V Yaka: Gerçek Klasik V Yaka - True Classic'te Görün Bu yumuşak pamuklu tişört, vücudunuza hoş bir görünüm veren V kesim bir yakaya sahiptir.

En iyi atletik/egzersiz: Rhone Reign Kısa Kollu Üst - Rhone'da Görün Bu ter tutmayan stil yumuşaktır, nefes alabilir ve rutininiz ne olursa olsun rahatça serin kalmanız için UPF 50+ koruma sunar.

En iyi çizgili: Alex Crane Sun Tişört - Sürdürülebilir kaynaklı ketenden yetiştirilen bu hafif Avrupa keten gömlekle Alex Crane Channel'da kendi denizcilik tarzınızı görün.

En iyi atletik kesim: Public Rec Go-To Tee - Public Rec'te Görün Erkek stil editörümüz tarafından test edilen, ince ancak çok yapışkan olmayan kesime sahip, performans açısından en üst düzeyde bir tişört.

En iyi bütçe: Uniqlo Kuru Bisiklet Yaka Kısa Kollu Renkli Tişört - Uniqlo'da Görün Önceden daraltılmış ve kurutma teknolojisiyle donatılmış güvenilir sıfır yaka, üstelik rakipsiz bir fiyata.

En iyi fanila: Mack Weldon 18 Saat Atlet - Mack Weldon'da Görün Bu yumuşak fanila, içeri girecek şekilde tasarlanmış uzun bir etek ucuna ve yakalı gömleklerin altında görülmeyecek şekilde giyilmek üzere düşük bir yakaya sahiptir.

En iyi uyum: Tommy John Second Skin Bisiklet Yaka Fanila - Tommy John'da Görün Bedeninize tam oturan bir silüetle, yıkama sırasında tüylenmeyen Modal pamuktan yapılmış, neredeyse hiç yokmuş gibi hissettiren bir gömlek giyin.

Mott & Bow'un kot pantolonları gibi, markanın tişörtleri de son derece yumuşaktır, güzelce sarılır ve uzun süre dayanacak şekilde üretilmiştir.

Muhtemelen Mott & Bow'u inanılmaz derecede rahat kot pantolonlarıyla tanıyorsunuzdur, ancak marka aynı zamanda erkekler için de aynı derecede yumuşak ve esnek tişörtler üretiyor.Driggs Classic Crew'un en çok satan ürünlerden biri olmasının iyi bir nedeni var.% 100 Peru pamuğundan yapılmış olup, duyusal bir ele sahiptirler ve gerçekten güzel bir şekilde sarkarlar (ne çok sıkı ne de çok kutulu).Peru'da üretilen Driggs, 21 renk seçeneğiyle geliyor ve marka, düzenli olarak ürün serisine daha fazla renk eklemeyi seviyor.Bir yılı aşkın süredir Driggs Tişörtlerinden birkaçını kullanıyorum ve onları her zaman giyiyorum.Onları birçok yıkama döngüsünden geçirdim ve hiçbir solma, tüylenme veya gevşek iplik olmadan hala taze görünüyorlar.Yıkama/kurutma talimatlarına uyarsanız uzun süre dayanırlar.Bunları da paketlerseniz birkaç kuruş tasarruf edebilirsiniz (3 ve 6'lı paketler mevcuttur).Tam Mott & Bow kot incelememizde markayla olan deneyimimiz hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sürdürülebilir şekilde üretilen pamuktan üretilen, asla modası geçmeyen bir klasik.

Bir klasiği yenmek zordur ve Adidas Adicolor 3-Stripes Tee kesinlikle zamansız erkekler için arketipsel bir atletizm tişörtü olarak kesimi kesinlikle mükemmel kılıyor.Ayrıca marka, küresel pamuk ticaretinde çevreyi ve çalışma koşullarını iyileştirmek için çalışan, kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Better Cotton Initiative'in pamuğu kullanarak bir adım daha ileri gidiyor.Kazan-kazan.

Psycho Bunny, uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmış cesur bir tişört için sokak giyiminin en iyilerini ve eski tarz detaylara gösterilen özeni birleştiriyor.

Psycho Bunny, sokak giyiminin en iyilerini (kendini fazla ciddiye almayan, havalı gündelik tarz, güçlü grafikler ve cesur renkler) ve klasik erkek giyimini yüksek terzilik, ayrıntılara gösterilen keskin dikkat ve gerçek işçilikle düzgün bir şekilde birleştiriyor.Marka en çok cesur, yüzünüze çarpan polo tişörtleriyle tanınırken, Psycho Bunny aynı zamanda erkekler için tamamen sokak giyimi tarafında yer alan, ancak erkekler için beklediğiniz yüksek detayları koruyan bazı benzersiz tişörtler de üretiyor. marka.Peru'da Süper yumuşak Pima pamuğundan Klasik Bisiklet Yaka Tişörtü üretiyorlar.Rahat bir kesime sahiptir ve markanın ikonik dikişli tavşan ve çapraz kemik logosuna sahiptir.

Teknik beceri, sizi şehir ormanından gerçek bir ormana götürebilecek eşi benzeri olmayan bir tişörtte zamansız tasarımla buluşuyor.

Doğrudan tüketiciye yönelik genç bir giyim markası olan Walter Sky, sizi şehirde geçireceğiniz bir geceden zorlu bir dağ yürüyüşüne çıkarabilecek zamansız, teknik ve iyi yapılmış kıyafetler yaratıyor.Biliyorum çünkü ikisini de markanın kıyafetlerini giyerek yaptım.Üç yıldan fazla bir süredir sahip olduğum hiçbir şeye benzemeyen bir cep tişörtü olan WS-T02'ye sahibim.Sahip olduğum en iyi erkek tişörtleri arasında yer alıyor ve tonlarca aşınmaya rağmen hala yepyeni görünüyor.Teknik yönleri son derece etkileyici.Gömleğin kumaşını yenilikçi kumaşlarıyla tanınan ünlü Japon şirketi Toray Industries tasarladı.Sentetiktir ancak doğal bir kumaş gibi hissettirir ve sarılır.Gömleği önce patentli, koku giderici bir iplik olan başka bir Toray kullanarak dikiyorlar.Bu tişörtü markanın WS-B01 pantolonu ve WS-J02 ceketiyle eşleştirdiğinizde ister şehir ormanında ister gerçek bir macerada olsun her türlü maceraya hazır olacaksınız.

Alex Crane klasik çizgili tişörtü sürdürülebilir şekilde üretilen Fransız ketenleriyle daha da yaz dostu hale getiriyor.

Bana göre Alex Crane hafif yazlık kıyafetleriyle gerçekten parlıyor; bu, markanın soğuk havalara uygun giysiler konusunda da harika bir iş çıkarmadığı anlamına gelmiyor.Ancak Alex Crane'in özellikle en iyi keten gömlekler arasında daha hafif kumaşlar kullanması, zamansız ama asla gösterişli olmayan tarzıyla birleştiğinde gerçekten olağanüstü.Adı her şeyi söylüyor.Rio renk grubundaki Sun Tee, klasik iplik boyası çizgili keten kumaşıyla sıcak havalarda tercih edeceğiniz tişörtünüz olacak.Ketenleri Fransa'da sürdürülebilir bir şekilde üretiyorlar ve Portekiz'de örüyorlar.Gömlek, ağır deniz havası yayıyor ve markanın tüm kıyafetleri gibi, yıllarca dayanacak şekilde titizlikle üretildi.Mükemmel yaz görünümü için en sevdiğim yazlık pantolonum olan Cham Pantolon ve keten Kite ceket ile eşleştirin.

Mack Weldon'ın 18 Saat Atlet'i yumuşaktır, esnektir, içeri girmesi için ekstra uzun kesimlidir ve gösterişsiz bir yaka ile tasarlanmıştır.

Erkekler için en iyi fanila için konfor ve esnekliğin yanı sıra ihtiyacınız olan birkaç temel unsur vardır.Özellikle takım elbise giyiyorsanız tişörtün içeride kalmasını ve yakalı gömleğin altından görünmemesini istiyorsunuz.Mack Weldon, yumuşak ve esnek jarse kumaştan yapılmış, ekstra uzun kesilmiş ve gösterişsiz yakayla tasarlanmış 18 Saatlik Atlet'iyle yukarıdakilerin tümünü yerine getiriyor.Ve Mack Weldon'ın ürünleri yıllarca kullanıma dayanır. Daha fazlasını Mack Weldon iç çamaşırı incelememizde görebilirsiniz.

Sir Cadian'ın V Yaka Tişörtü uyku zamanı için oldukça yumuşak ve ipeksi, bar zamanı için ise yeterince şık.

DTC Latinx'in sahibi olduğu genç erkek sürdürülebilir uyku ve ev giyim markası Sir Cadian, uyumak için yeterince yumuşak ve rahat, aynı zamanda giymek için de yeterince çok yönlü ve şık olan bu tişört gibi lüks ama uygun fiyatlı temel ürünler sunuyor.V Yaka Tişört, bazı harika baskılar da dahil olmak üzere dokuz renk seçeneğiyle sunuluyor ve sürdürülebilir şekilde üretilen Tencel Modal ve Spandex sayesinde son derece yumuşak, ipeksi ve esnek.Dış dünya için yeterince keskin, ancak yatakta kalmak isteyeceğiniz kadar rahat olan uyumlu bir set için onu jogger'larla eşleştirin.

True Classic'in V yakası, spor salonu üyeliğine gerek kalmadan son derece şık bir tişört için omuzlarınızı ve kollarınızı vurgular.

True Classic'ten aldığım her şey son derece yumuşak ve esnektir.Bu biraz da markanın meselesi.Ekstra yumuşaklık ve esneklik için V yakalarını, kollarınızı ve omuzlarınızı vurgulayan bir kesimde pamuk-poli karışımından yapıyorlar, aynı zamanda orta bölümün vurgusunu azaltarak bize sıradan ölümlülere, saatlerce plank yapmak zorunda kalmadan o klasik ters üçgen şeklini vermemize yardımcı oluyorlar. .Aralarından seçim yapabileceğiniz 27 geniş renk grubuyla, erkekler için en iyi tişörtlerden birini almakta muhtemelen zorlanacaksınız.Ve evet, gökkuşağı renklerinden oluşan bir demet aldığınızda paradan tasarruf edebilmeniz için paketler sunuyorlar.

HNLY, Los Angeles'ta sürdürülebilir bir şekilde organik pamuktan yapılmış, şık ve kutudan çıkar çıkmaz sahip olduğunuz bir gömlek gibi hissettiren Bourdain Henley ile birlikte teslim edilir.

HNLY (henley olarak telaffuz edilir) gibi bir isimle, markanın erkekler için harika bir henley tarzı tişört sunacağını umarsınız ve gerçekten de öyle.Aslında bunun ötesine geçiyor.Bourdain Henley, sanki yıllardır giyiyormuşsunuz gibi hissettiren uzun kollu bir gömlekte stil, konfor ve sürdürülebilirliği birleştiriyor.Bunu Los Angeles'ta %100 organik pamuklu jarseden yapıyorlar.Gömleğin, sizi daraltmayan ve biraz doğal esneklik sunan atletik bir kesimi vardır.Hoş dokunuşlar arasında hareket kolaylığı sağlayan hafif düşük etek kısmı, patlet üzerindeki metal düğmeler ve boyundaki hafif baskı yer alıyor.HNLY, güzel renk derinliğine sahip yumuşak bir yüzey elde etmek için Bourdain'i boyar.Zeytin rengi özellikle favoridir.Gömlek önceden çekmiştir, bu nedenle yıkamada onu mahvetme olasılığınız daha düşüktür (ipucu: giysilerinizin daha uzun ömürlü olmasını istiyorsanız önerilen yıkama talimatlarını izleyin).

İkonik İngiliz markasının bu cesur logolu tişörtü, her türlü günlük kıyafete şık bir görünüm kazandırıyor.

Dış giyim ürünleri, özellikle de trençkotlarıyla tanınan efsanevi İngiliz markası Burberry, ön tarafında cesur bir logo bulunan tişörte lüks bir yorum getiriyor.Organik pamuklu jarseden üretilen en iyi erkek tişörtleri, göz alıcı canlı mavi de dahil olmak üzere yedi renk seçeneğiyle sunuluyor ve her türlü günlük kıyafete süper şık bir görünüm kazandırmak için rahat bir kesimle kesiliyor.

Unbound Merino, yerleşik koku direnci, nem emici ve çabuk kuruyan doğal bir elyaf olan Merinos yününden yapılmış en üst düzey siyah tişörtü sunar.

Bir süredir Merinos yününe övgüler yağdırıyoruz.Doğal olarak kokuya dayanıklı, nemi emen ve çabuk kuruyan özelliği, onu çeşitli kullanımlar için çok yönlü bir elyaf haline getiriyor.Unbound Merino, bu muhteşem malzemeyi alıp inanılmaz el hissi veren, güzel bir örtüye sahip, ne çok gevşek ne de çok dar olan, şık bir sıfır yakalı tişört yaratıyor.Zengin bir siyahla (diğer sekiz renk grubuyla birlikte) geliyor ve malzeme ve stil ile birlikte Unbound Merino'ya en iyi siyah tişört dalında en üst sırayı kazandırıyor.En iyi seyahat kıyafeti için onu markanın Merino Seyahat Pantolonuyla eşleştirin.Not: Güveler yünü sever, bu nedenle tüm Merinos kıyafetlerimi kullanılmadığı zaman bir kapta saklıyorum.

Malibu merkezli Bleusalt markası, asla çıkarmak istemeyeceğiniz gelişmiş temel özellikler sunuyor.İnanılmaz derecede yumuşak, nefes alabilen ve esnek bir gömlek için High-T'lerini sürdürülebilir Tencel Modal ve spandeks kullanarak ABD'de üretiyorlar.Ağartılmamış renk grubu gerçekten zarif, sıcak bir beyazdır.Bunu markanın Tide Pantolonuyla birlikte giydiğinizde şık görüneceksiniz ama hâlâ pijamalarınızın üzerindeymiş gibi hissedeceksiniz.Kapsamlı beden sistemi alışılmadık bir yapıya sahiptir, bu nedenle erkekler için en iyi tişörtün mükemmel uyumunu bulmak için beden kılavuzlarına göz atmayı unutmayın.

DUER'in ultra konforlu uzun kollu tişörtü, serin günlerde sıcak kalırken tişört benzeri rahatlık elde etmek için mükemmeldir.

Vancouver merkezli DUER, göz kamaştıran, modaya uygun ama asla solmayan ve son derece konforlu çevre dostu kumaşlar ve kesimlerle performansı ve stili bir üst seviyeye taşıyor.DUER, uzun kollu tişört adına "yumuşak" kelimesini de içeren cesur bir hamle yaptı ama aslında bunu başardı.Pima pamuğu/Lyocell/naylon karışımından oluşan gömlek, teninizde harika bir his uyandırır ve gerçekten güzel bir şekilde saran kesime sahiptir.Düşünceli ayrıntılar arasında ekstra dayanıklılık için bağlı bir yaka bulunur.No Sweat Pant ile eşleştirdiğinizde bu uzun kollu tişört, serin havalarda erkeklerin vazgeçilmez tişörtü olacak.

DUER kot pantolon incelememizin tamamında, soğuk hava erkek gardırobunun bir başka temel parçasını okuyun.

Fresh Clean Threads, 3, 5, 10 paket arasından seçim yapmanızı veya kendi paketinizi oluşturup 10 $ tasarruf etmenizi sağlar.

Fresh Clean Threads (eski adıyla Fresh Clean Tees), erkeklerin temel ürünleri konusunda başvurulacak kaynaklarımızdan biri haline gelen, doğrudan tüketiciye yönelik bir başka genç markadır.Bir ton renk sunuyorlar;Tişörtler, markanın StratuSoft poli-pamuklu kumaşı sayesinde özellikle yumuşaktır ve pozitif yönleri (kollar ve omuzlar) vurgulamak için kesilmiştir.Beş tişörtten oluşan kendi paketinizi oluşturabilir ve 10 $ tasarruf edebilir veya 3, 5 ve 10'lu paketler arasından seçim yapabilirsiniz.Fresh Clean Threads ayrıca sıklıkla sınırlı sayıda ve gizemli paketler de düşürür.Abone olup, yeni renkler ve stiller geldiğinde ücretsiz kargo ve erken erişimden yararlanabilirsiniz.3'lü paketinizi (paketleri yolda değiştirebilirsiniz) ve bunların ne sıklıkta teslim edilmesini istediğinizi seçin.Ayrıca istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.Fresh Clean Threads incelememde marka hakkında daha fazla bilgi edinin.

Field Spec Heavy Cotton Tee, geçiş havaları için mükemmel, dayanıklı, ragbi ağırlıklı bir tişörttür.

Favori erkek giyim markalarımızdan biri olan Buck Mason, gerçekten uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmış yüksek kalitede kaliteli zımbalar üretiyor.İyi bir şey, markanın tamamen zamansız bir stile sahip olması, çünkü onların kıyafetlerini yıllarca giyeceksiniz.Örnek olarak Field Spec Ağır Pamuklu Tişört.Süper sağlam bir gömlek için ragbi ağırlığında pamuktan yapılmış, güzel bir şekilde örtülüyor ve kesiliyor, böylece yapışkan değil ama süper kutulu da değil.Geçiş havalarındaki erkekler için mükemmel bir tişört.Ağırlığı göz önüne alındığında, ne kadar yumuşak olduğuna ve paketten çıktığı gibi yaşanmışlık hissine sahip olduğuna şaşırdım.

Public Rec'in Go-To Crew'u çok yapışkan olmayan şık, atletik bir kesime sahiptir ve ekstra konfor için iyi düşünülmüş tasarım öğeleri içerir.

Public Rec hakkında epeyce yazdık ve bunun iyi bir nedeni var.Marka, teknik özellikleri kusursuz minimalist silüetlerle birleştiren yenilikçi ve şık atletik giyimiyle çok sevildi.Go to Crew'un atletik bir kesimi var, çok fazla yapışmıyor ancak vücutla güzel hareket ediyor.Etkileyici bir yumuşaklık, esneklik ve dayanıklılık kombinasyonu için Pima pamuğu, spandeks ve Tencel'den yapılmış özel bir karışım kumaş kullanıyorlar.Public Red ayrıca bu tişört için düz reçme dikişler kullanıyor; burada kumaş uçlarını birleştiriyor ve dikiyor, böylece dayanıklılık, daha şık bir tasarım ve sürtünmeden ekstra konfor için pürüzlü kenarlar (dış mekan ekipmanlarında daha yaygın bir uygulama) yok.Tişört sekiz olağanüstü renkte geliyor.Daha fazlasını Public Rec Go-To Tee incelememizin tamamında okuyun.

Thom Browne, belirgin üç renkli çizgilerini zarif lüks detaylara sahip bir tişört üzerinde sergiliyor.Sonbahar muhtemelen Thom Browne'un parlama zamanıdır.Amerikalı tasarımcı yakın zamanda ilk haute couture koleksiyonunu Paris'te görücüye çıkardı, ancak yine de bu örnek tişörtte görüldüğü gibi üst düzey erkek giyim temellerinden oluşan koleksiyonunu sürdürüyor.Klasik pamuklu jarse İtalya'da üretilmiştir ve yan dikişlerde düğmeli bir yırtmaç ve sofistike bir profil için uzun sırt kısmı bulunur.

Everlane'nin Organik Pamuklu Mürettebat tişörtü sürdürülebilir bir şekilde üretilmiştir, yumuşaktır, sağlamdır ve bir düzineden fazla renk seçeneğiyle sunulur.

Markanın Üniforma Koleksiyonunun bir parçası olan Everlane's Organik Pamuk Mürettebat, tişört ve kot pantolonların çoğumuzun vazgeçilmez kıyafeti haline gelmesi nedeniyle uygun bir şekilde adlandırılmıştır.Everlane, organik pamuk kullanarak ve üretimini etik kurallara uygun şekilde tedarik ederek oyunu büyük bir sürdürülebilirlik dozuyla geliştiriyor.Sürdürülebilirlik bulmacasının bir diğer büyük kısmı da uzun ömürlülüktür.Ucuza üretilen giysiler hızla çöplüklere atılıyor.Marka, erkekler için en iyi tişörtünü tasarlarken, bu tişörtün uzun süre dayanacağından emin olmak için onu iki düzineden fazla yıkama ve diğer testlerden geçirdi.Artı.bir düzineden fazla temel ve mevsimsel renk seçeneğiyle sunulan ve fiyatı 35 dolardan başlayan yumuşak, süper rahat bir tişört.Everlane erkek giyim incelememizin tamamında Üniforma Koleksiyonu hakkında daha fazlasını okuyun.

Carhartt size her iki dünyanın da en iyisini sunuyor: oyun için çok çeşitli eğlenceli renk seçenekleriyle sunulan, iş için dayanıklı bir tişört.

Moda dünyasının bu stili benimsemesinden çok önce, Amerikan miras markası Carhartt, dayanıklı iş kıyafetleri üretiyordu ve 100 yıldan fazla bir süredir ticaretinde üstünlük sağlamaya devam ediyor.Marka, 1992 yılında bol kesim, ağır, kısa kollu cepli tişörtünü piyasaya sürdü ve en çok satanlar arasında yer almaya devam ediyor.Çalışırken kendinizi kısıtlanmış hissetmemeniz için daha gevşek bir uyum sağlamak üzere dayanıklı ancak yumuşak, ağır %100 pamuklu jarse kesimden yapılmıştır.Söylenen o ki, erkekler için iş gömleği olarak faturalandırılmış olması onun oyun için de kullanılamayacağı anlamına gelmiyor.Ve Soluk Kayısı'dan Brite Orange'a kadar seçebileceğiniz 21 renkle, isterseniz vahşi tarafınızı gösterebilirsiniz.Gömleğin ayrıca ikonik Carhartt yama logosunun bulunduğu sol göğüs cebi vardır ve çok çeşitli beden seçenekleri mevcuttur.

Reign tişörtü, antrenmanınız için istediğiniz her şeyin yanı sıra sizi spor salonundan kulübe taşıyacak bir stili bir araya getirir.

Insider Reviews ve diğer yayınlar, Rhone'u sürekli olarak piyasadaki en iyi egzersiz ve spor markalarından biri olarak derecelendirdi.Yaklaşık dört yıldır Rhone ürünlerini çoğunlukla koşu ve antrenmanlarda kullanıyorum.Genellikle haftada üç kez birkaç mil koşuyorum ve ayrıca ağırlıklarla çalışıyorum, böylece teçhizatları istikrarlı bir şekilde kullanılıyor ve yıkanıyor ve gevşek iplikler, delikler, tüylenme veya renk solması olmadan hala kusursuz görünüyor.Genellikle markanın amaca yönelik tasarlanmış, şaşırtıcı olmayan bir şekilde egzersiz için yapılmış gibi görünen ürünlerini kullanıyorum.Erkeklere yönelik Reign Tişörtleri, kokuya dayanıklı GoldFusion teknolojisi, nem emici kumaş, ekstra güneş koruması için dahili UPF 50+ ve çok fazla esneklik gibi markanın en iyi egzersiz ekipmanlarını iyi çalışan bir stille güzel bir şekilde harmanlıyor günlük bir tişört olarak.20 farklı renk seçeneğiyle her iki dünyanın da en iyisi.

Markayı daha derinlemesine incelemek için Rhone incelememizin tamamına göz atın.

Uniqlo'nun Dry Crew tişörtü 10 doların altında bir fiyata geliyor ve sıcak havalarda serin kalmanıza yardımcı olan markanın DRY teknolojisine sahip.

Sıcak havalarda serin kalmanıza yardımcı olacak, farklı renk seçenekleriyle uygun fiyatlı bir erkek tişörtü arıyorsanız Uniqlo Dry Bisiklet Yaka tişört tam size göre olabilir.10 doların altında bir fiyatla geliyor, 11 renkte ve kapsamlı bedenlerde mevcut ve markanın serin ve kuru hissetmenize yardımcı olan DRY teknolojisine sahip.Bu tişört, polyester astarlı pamuklu dış kısmıyla ipeksi bir yapıya sahiptir ve oldukça esnektir.Fiyat ve renk çeşitliliği sayesinde bu tişörtleri günlük kullanım için veya koleksiyonunuzu tamamlamak için stoklayabilirsiniz.Uniqlo HEATTECH incelememizin tamamında markanın teknik kumaşları hakkında daha fazla bilgi edinin.

Cuts Clothing, kavisli kenarlı tişörtü özel kumaş ve çağdaş renk seçenekleriyle yükseltiyor.

Kavisli kenarlı tişörtler, klasik düz kenarlı stile göre belirli avantajlar sunar.Daha ince bir görünüm için dikey yönü vurgulamak amacıyla gözü yukarı doğru çekerler.Kavisli etek kısmı aynı zamanda bacağınızı uzatarak daha uzun görünmenizi sağlar.Pratiklik adına bu tip tişörtlerle pantolonunuzun ceplerine ulaşmak daha kolaydır.California merkezli Cuts Clothing, kavisli etek stilini AO Curve-Hem Tee ile yükseltiyor.Marka, yumuşak, esnek ve kırışmaya karşı dayanıklı, özel bir pamuk/elastan/polyester karışımı kumaş kullanıyor.Ayrıca gömleği çekmeyi önleyecek ve rengini koruyacak şekilde tasarlıyorlar.Erkeklere yönelik bu üst tişört iki farklı kesime sahiptir: göğsün ve kolların etrafına oturan ve bele doğru daralan atletik bir kesim olan imza ve daha geniş olan klasik ve 10 çağdaş renk.

Vücut sıcaklığınızı düzenli tutmak için tasarlanan polyester mikrofiber malzemeden üretilen Nike'ın Birincil Üstüyle egzersiz yaparken serin ve kuru kalın.

Nike, 1960'lardaki kuruluşundan bu yana yenilikçi atletik kıyafetleriyle sınırları zorluyor.Nike Dri-FIT Primary Üst, egzersiz yaparken sizi serin ve kuru tutmak için teri vücuttan uzaklaştıran benzersiz bir polyester mikrofiber kumaş olan markanın Dri-FIT teknolojisini içerir.Çukurlardaki havalandırma delikleri, egzersiz yaparken vücut sıcaklığınızı düzenlemenize de yardımcı olur.Nike Primary Üst, bazı sürdürülebilir unsurları (organik pamuk ve geri dönüştürülmüş polyester) içeriyor ancak bu malzemelerin her birinden yalnızca %10 oranında yararlanıyor ve en azından bir başlangıç ​​olsa da, listedeki en çevre dostu gömlek değil.

Protea kapsülü, Dinner Service NY'nin giyim tedarik zincirindeki toksinleri aşamalı olarak ortadan kaldırma misyonunu çok disiplinli sanatçı Kota the Friend'in yaratıcı hayalleriyle birleştiriyor.Bağımsız bir müzisyen ve kaykay markası FLTBYS'nin kurucusu Kota, tişörtün arkası için grafiksel olarak cesur bir baskı oluşturdu ancak karmaşık tasarımı markanın estetiğiyle anlamlı bir şekilde eşleşiyor.Gömlek %100 organik pamuktan yapılmış ve plastik veya polyester içermiyor, bunun yerine bitki bazlı alternatifler kullanılıyor.

Tommy John Second Skin Bisiklet Yaka Atlet, elbise gömleklerinizin altında yerinde kalacak ve teninize düz bir şekilde oturacak şekilde tasarlanmıştır, ancak tek başınıza da giymekten çekinmeyin.

Tom Patterson, elbise gömleklerinin altına sığmayacak bir fanila bulamadı, bu yüzden erkekler için en iyi tişörtlerden birini kendisi yaratmaya koyuldu.O ve eşi Erin Fujimoto, Tommy John'u 2008 yılında yerinde kalacak ve bol veya bol olmayacak şekilde tasarlanan fanilalarla başlattılar.Marka o zamandan bu yana iç giyimden gündelik giyime kadar her şeyi kapsayacak şekilde genişlese de fanilalar markanın vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.Second Skin Bisiklet Yaka Atlet vücuda tam oturur ancak sizi daraltmaz, pantolonunuzun içine gömülü kalır ve cildinize düz bir şekilde yerleşerek gömleklerinizin altında düzgün ve şık bir görünüm sağlar.Tommy John'un onu fanila olarak giyilmek üzere tasarlamış olması onu tek başınıza giyemeyeceğiniz anlamına gelmez, özellikle de bu kazanımlarınızı sergilemek istiyorsanız.Tam Tommy John incelemelerimizde ekibimizin markayla ilgili deneyimleri hakkında daha fazla bilgi edinin.

Modern Pocket Tişört, üst düzey malzemeleri, sürdürülebilirliği ve kaliteli işçiliği fantastik görünümlü büyük boy bir tişörtte birleştiriyor.

Yarının Laundry'si, erkekler için yüksek kaliteli tişörtler ve diğer temel ürünleri sevenlere yönelik genç bir abonelik kutusu hizmetidir.Marka, tişört veya bir kapüşonlu üst alacağınız aylık 75 dolarlık bir plan sunuyor.Ayları atlayabilir ve istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.Siteden alışveriş yapmak için üye olmanıza gerek yoktur.Tişörtler 55 dolardan başlıyor, ancak planla tüm siparişlerde yaklaşık %35 tasarruf edersiniz ve nakliye ücretsizdir.Markanın Modern Pocket Tişörtü, modern kutulu bir uyum için kesilmiş ve tek bir göğüs cebine sahip, yakışıklı, büyük boy bir tişörttür (standarttan 1,5 inç daha uzun).Daha uzun ömür için yüksek dikiş sayısı, sürdürülebilir üretim uygulamaları ve alışılmadık renklerle gelen Peru'dan ultra dokunabilir pamuklu kumaş, bunu mükemmel büyük boy tişört haline getiriyor.Tomorrows Laundry incelememizin tamamında markanın tişörtleri hakkında Amir Ismael'den daha fazlasını okuyun.

Size güvenebileceğiniz değerlendirmeleri sunmak için, gömleklerin birden fazla kez giyilip yıkanması ve yüzlerce müşteri yorumu dahil olmak üzere gerçek dünya testlerini kendi uzun yıllara dayanan sektör deneyimimizle birlikte kullanıyoruz.Kılavuzlarımızda neyin yer alacağını belirlerken kumaşların, kesimlerin ve işçiliğin ötesinde sürdürülebilirlik ve değer gibi alanlara da bakıyoruz.

2023'ün En İyi 26 Erkek Tişörtü

Mikro Örgü Kumaş Bu hikayenin logosunu ve ödül lisansını buradan satın alabilirsiniz.Açıklama: Insider Reviews ekibi tarafından yazılmış ve araştırılmıştır.İlginizi çekebilecek ürün ve hizmetleri öne çıkarıyoruz.Bunları satın alırsanız, ortaklarımızdan elde edilen satıştan elde edilen gelirden küçük bir pay alabiliriz.Test etmek için üreticilerden ücretsiz ürün alabiliriz.Bu, bir ürünün öne çıkarılıp çıkarılmaması veya tavsiye edilmemesi konusundaki kararımızı etkilemez.Reklam ekibimizden bağımsız olarak çalışıyoruz.Geri bildiriminizi memnuniyetle karşılıyoruz.Reviews@insider.com adresinden bize e-posta gönderin.